Fira i Festes del Sant Crist de Piera

Consta en la memòria dels nostres avis, que ja als anys 30 i 40 se celebrava la Fira del Sant Crist de Piera, l'exposició firal era llavors representada pel sector primari, l'agricultura i la ramaderia, tot el que estava relacionat amb la pagesia els que els vilatans treien als carrers de Piera.

La Fira del Sant Crist tal i com la coneixem actualment es va recuperar l'abril de 1989, organitzada des de llavors per l'Ajuntament de Piera i una Comissió formada exclusivament per a aquest esdeveniment.

FOTO SANT CRIST PIERA


Vist l'èxit obtingut i l'evolució positiva que ha aconseguit, any rere any, celebrem aquest 2006 una nova edició de la Fira-Mostra del Sant Crist. La seva consolidació és evident, ja que, actualment, compta amb més de dos-cents expositors i és visitada per unes divuit mil persones.

L'Ajuntament de Piera desitja promocionar la Fira del Sant Crist amb la major mostra de productes i serveis que es realitzen al municipi, acollint també empreses i expositors d'arreu de Catalunya. La nostra Fira és multisectorial i hi tenen cabuda tot tipus de mercats, en un espai lineal de més d'un quilòmetre, vorejant el carrer principal de la població. Des de la Piera més comercial a la més antiga, la medieval i la romànica, us convidem a que la visiteu.

L'Ajuntament convoca anualment un concurs de cartells de la Fira i Festes del Sant Crist.

Cartell de la Fira del Sant Crist 2023

 

FOTO inauguracio FIRAFOTO DIABLES PIERAFOTO CONCERTS